В Україні продукти першої необхідності продовжують стрімко дорожчати, зниженням цін, як би того не хотіли споживачі, навіть не пахне. Як відомо, за останні півроку найсильніше змінилася ціна на крупи, цукор, борошно, молочні продукти, м'ясо та олію.

Для українців порівняли вартість перерахованих вище продуктів у найбільших супермаркетах, щоб вони знали, де можна заощадити.

Супермаркет, фото: Знай.ua
Супермаркет, фото: Знай.ua

Порівняно з вереснем (33,80 грн) та серпнем (31,35 грн) ціни на цукор зросли на 3 гривні за кг. Найвигідніша ціна на нього у Varus – 32,90 грн за кг, а в Ашані цінник 33,90 за кг.

Ціни на цукор, дані з Мінфіну
Ціни на цукор, дані з Мінфіну

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ціни на яйця у вересні зросли в середньому на 5 гривень. Вартість десятка яєць ТМ "Квочка" коштує 36,73 грн, за ТМ "Ясенсвіт" - 34,65 грн. Тридцять яєць коштуватимуть покупцям 99,73 грн, хоча місяць тому цінник був 90,44 грн.

Ціни на яйця, дані з Мінфіну
Ціни на яйця, дані з Мінфіну

З олією та сама історія. ТМ "Олейна" 850 мл у вересні коштує 62,30 грн, у серпні було трохи дешевше – 61,76 грн. За олію ТМ "Щедрий Дар" 850 мл доведеться віддати 63,40 грн.

Лідируючий супермаркет за найвигіднішою ціною це Ашан. Там можна придбати цей продукт 60,20 грн/850 мл.

Ціни на олію, дані з Мінфіну
Ціни на олію, дані з Мінфіну

Раніше ми писали про те, що Кабмін поставив крапку у тарифах на тепло та воду: Денис Шмигаль повідомив про важливе рішення

Як повідомляв Знай.ua, скільки коштують кавуни та дині в Україні: після херсонських цінників хочеться ридати

Також портал Знай.ua писав, що свинину на столі українців з'являтиметься рідше: з новими цінами дозволить собі не кожен