Українська поп-виконавиця Камалія (справжнє ім'я – Наталія Захур) зараз активно допомагає рідній країні у війні з окупантами та долучає коханого чоловіка-мільярдера до добрих справ, але також не забуває про відданих шанувальників у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 230 тисяч людей.

Камалія в інтерв'ю маловідомому блогеру Ростиславу розповіла про подвиги та допомогу свого брата, який також відзначився під час війни. Хлопець залишився під Харковом, незважаючи на нескінченні обстріли, і зараз годує бійців із ЗСУ продукцією із власної ферми.

Камалія, скріншот з інтерв'ю
Камалія, скріншот з інтерв'ю

Як повідомила співачка, він має велике господарство – 300 кіз, а ще вирощує кавуни, дині та різні фрукти.

"Як кажуть, під Богом наша сім'я. Не хочу наврочити", - додала Камалія.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Більше того, дядько та двоюрідна сестра артистки відважно служить у ЗСУ. Камалія дуже пишається тим, що вони захищають кордони країни, проте її рідні багато чого потребують на передовій, навіть їжі.

"У них нічого не було, батальйон викинули без нічого. Ми допомагаємо, але всім не можемо", - зізналася зірка.

Камалія з чоловіком, instagram.com/kamaliyaofficial
Камалія з чоловіком, instagram.com/kamaliyaofficial

Також Камалія розповіла, що перша дружина її чоловіка Захура була росіянкою і багато всього поганого говорила на початку їхнього шлюбу. Особисто артистка з нею не знайома.

"Бачила на фотках і відео, але коли я дізналася, не було бажання знайомитися", - заявила вона.

Раніше ми писали про те, що співачка Камалія показала "репортаж" Юрія Великого з "Кварталу 95" про контрнаступ на Херсонщині: "ЗСУ "втікають", не в той бік"

Як повідомляв Знай.ua, Камалія присвятила нову пісню українкам, які чекають на своїх героїв з війни - біль відчує кожна: "Дає віру та надію"

Також портал Знай.ua писав, що Камалія та її чоловік бізнесмен Захур зізналися, що війна змусила їх відмовитись від розкоші: "Щастя в іншому"