Відома українська телеведуча, письменниця, журналістка, актриса та модель, колишня учасниця популярного шоу «Танці із зірками», скандальна Оля Фреймут повідомила, що вона зараз працює на британську газету. Вона заявила, що має можливість писати новини без цензури.

Цю публікацію Оля Фреймут оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

«З початку війни у мене авторська колонка про Україну в британській газеті "Sunday Express". Тексти друкують без цензури, за що вдячна колегам. Пропоную вам завтрашню недільну колонку. Гортайте, щоб прочитати. Дякую агентству @leoburnettukraine за пронизливі світлини. Текст англійською», - підписала публікацію українська телеведуча.

Українська публіка, підписана на сторінку скандальної зірки, не змогла не відреагувати на дані новини. Знайшлися й ті люди, які помітили помилки у тексті Олі та повідомили про це у коментарях.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Ольга Фреймут, фото: Instagram
Ольга Фреймут, фото: Instagram

«А чого стільки помилок у тексті? Це чернетка, сподіваюся?», « we will not forget until Ukraine is victorious Glory to», «Дякуємо за влучні порівняння і доречні слова!», «оля, дуже влучно! дякую за вашу допомогу, сподіваємось, що британці не спинятимуться в підтримці України!», - залишають відгукі юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост Олі Фреймут в Instagram
Коментарі на пост Олі Фреймут в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ольга Фреймут знайшла майбутнє для України.

Напомним, Ольга Фреймут напала на Ирину Федишин.