Знаменита виконавиця, найскандальніша та найепатажніша співачка на українській сцені, відома як «королева ночі», чарівна Оля Полякова поділилася публікацією в соціальній мережі. Вона показала себе без макіяжу та звернулася до своїх фанатів.

Цю публікацію Оля Полякова оприлюднила на своїй сторінці у Instagram.

«Я, очима своєї молодшої доньки, а далі краєвиди її очима! Правду кажуть, що Краса — в очах того, хто дивиться! Вона дуже любить Україну і дуже сумує, коли не тут… а ще каже мені, що я гарна, коли не нафарбована)) я їй вірю)))», - підписала фотографії українська артистка.

Численна аудиторія, яка стежить за кожною публікацією зірки в соцмережі, не змогла вибачити повз ці фотографії. Фанати звернули особливу увагу на те, що Маша абсолютно без макіяжу та взялися писати компліменти під фото.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Оля Полякова, кадр із кліпу "Эй, секундочку"
Оля Полякова, кадр із кліпу "Эй, секундочку"

«Без мейкапу якась така молодша на вигляд. Красуня», «Правду каже!!!!!!!!», «так, дуже гарна без макіяжу моя донька теж так мені каже))», «бесспорно красотка! а небо какое!», «Гарна», «Не нафарбована ви не тільки неймовірно гарна, а ще й на 10 років молодше виглядаєте», «Я за тобою стежу багато років ... і твоя донька права ... ти завжди красива і не нафарбована ... і у тебе 2 гарні доньки ... ти справді велика чуйна і патріотка . .. давай Україно», - пишуть відгуки українські користувачі соцмережі.

Коментарі на пост Олі Полякової в Instagram
Коментарі на пост Олі Полякової в Instagram

Коментарі на пост Олі Полякової в Instagram
Коментарі на пост Олі Полякової в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Оля Полякова покаже, як війна зруйнувала плани та життя мільйонів українців.

Нагадаємо, Оля Полякова натякнула на вагітність.