Відомий співак, Народний артист України Павло Зібров познайомився із найвідомішим псом країни – Патроном. Відповідними кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Павло Зібров активно користується соцмережами і часто радує шанувальників новими фото та відео, показуючи як кадри з різних виступів, так і моменти особистого життя.

Павло Зібров. Фото: скрін youtube
Павло Зібров. Фото: скрін youtube

Так, цього разу артисту випала велика честь познайомитись із справжнім героєм та символом опору українців – псом Патроном. Павло Зібров зробив кілька знімків із ним і похвалився перед шанувальниками.

"Сьогодні перед ефіром Сніданку 1+1 познайомився із найвідомішим собакою України - Патроном", - поділився артист.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Слід зазначити, що знайомством залишився задоволений і пес Патрон, якого дуже захопили пишні вуса артиста.

"Коли я виросту - хочу мати такі ж розкішні вуса. А гарно захоплюватися і оспівувати жіночу красу почав ще з дитинства. Радий був зустріти гуру у цих двох питаннях", - написав Патрон.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Павло Зібров відновив сили у сімейному колі, щоб знову увірватися у "бій" з окупантами: "Можна далі рухатися".

Також наш портал інформував, Наталія Могилевська влаштувала прогулянку закутками київської підземки під похмурий саундтрек: "Гнітлива атмосфера".

Крім того, ми писали, Камалія та її чоловік бізнесмен Захур зізналися, що війна змусила їх відмовитись від розкоші: "Щастя в іншому".