Український виконавець Віталій Козловський прогулявся вуличками Києва після нещодавнього повернення з-за кордону та зазначив, що його турбує почуття небезпеки. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віталій Козловський якийсь час перебував за кордоном, куди подався, щоб зібрати гроші для підтримки українців. Він виступив у США, де йому вдалося зібрати понад мільйон гривень для закупівлі вакуумних апаратів для загоєння ран. Наразі артист уже повернувся в Україну і не втримався від прогулянки улюбленим Києвом.

Віталій Козловський. Фото: скрін youtube
Віталій Козловський. Фото: скрін youtube

Віталій Козловський поділився видовищним роликом, на якому показав, як насолоджувався прогулянками осіннім містом. Він зазначив, що у столиці почувається не в безпеці, ймовірно, почуття страху загострилося після перебування в країні, де немає війни.

"Вдома в Києві небезпечно, але так затишно. Україно, я люблю тебе. А ти з якого міста?", - підписав ролик артист.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Шанувальники відразу почали відповідати виконавцю.

"Івано-Франківськ. На початку війни була паніка. Але ми вірили, що Україна незламна і могутня і нас не перемогти", "Дніпро. Будинки дуже добре, але, на жаль, сирени не дають спокою.... Тримаємося. Все буде Україна", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Віктор Бронюк із групи "ТІК" згадав, як пережив день, який змінив життя цілого народу: "Вихор емоцій".

Також наш портал інформував, Оля Полякова покаже, як війна зруйнувала плани та життя мільйонів українців: "Ця історія стала спільною для всіх".

Крім того, наш портал інформував, блогер Олег Машуковський зняв усе зайве і потряс перед шанувальницями булочками: "Запросила, я прийшов, та ще й трусах побував".