Українська співачка СолоХа (справжнє ім'я – Тереза ​​Балашова) славиться своїми яскравими образами та зовнішністю кароокої Барбі. Окрім творчої діяльності артистка також активно розвиває акаунт у Instagram і регулярно розміщує свіжі публікації. За нею слідкує близько 300 тисяч людей.

СолоХа розповіла багато всього цікавого в інтерв'ю Славі Дьоміну, і звичайно, не могла оминути тему скандалів у світі шоу-бізнесу. Вона посварилася зі своєю колегою, Катериною Бужинською.

Катя Бужинська, фото з Instagram
Катя Бужинська, фото з Instagram

Якийсь час співачка жила в Болгарії з донькою, де раніше вже влаштувалася Бужинська. Їй хотілося долучитися до доброї справи та взяти участь у мирних мітингах на підтримку українців. Організацією саме займалася Катерина.

СолоХа вирішила особисто їй написати, проте наткнулася не на тепле спілкування, а неприязнь та дивні звинувачення.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

СолоХа та Бужинська, колаж з фото Instagram
СолоХа та Бужинська, колаж з фото Instagram

"Вона каже: "Знаєш, СолоХа, я не хочу з тобою мати жодних спілкувань. Тут ходять чутки, що ти проти України", - сказала артистка своїй колегі.

Тереза ​​зрозуміла, що виправдовуватися безглуздо, адже Бужинська наполегливо стояла на своєму. А ось чутки розпускає подруга її колишнього директора, яка була дуже незадоволена тим, що СолоХа нібито зрадила свого наставника.

Раніше ми писали про те, що СолоХа під час війни втратила найдорожче - дитину: "Купила пляшку вина та..."

Як повідомляв Знай.ua, СолоХа "найняла" міцних хлопців для охорони перед концертом: "Хвилюються, щоб такої краси не вкрали"

Також портал Знай.ua писав, що СолоХа зустріла на своєму шляху сербську мафію та шахраїв: "Усяку нечисть"