Народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко розсмішив українців несподіваним "пораненням", яке продемонстрував на фото, опублікованому на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Так, народний обранець викроїв час для робочої поїздки на Одещину, де вирішив здати кров. Все б нічого, але погляди українців прикувала величезна пов'язка на руці нардепа, на місці, де відбувався забір крові. Незнаюча людина могла б подумати, що Коля Тищенко отримав поранення. Це стало приводом для жартів.

Микола Тищенко. Фото: facebook.com/NikolayTishenko
Микола Тищенко. Фото: facebook.com/NikolayTishenko

Наприклад, користувач telegram Олександр Волков запропонував свою версію того, де так сильно "покромсало" нардепа. Він припустив, що лихо трапилося з Миколою Тищенком у ході "бойового завдання" десь неподалік ресторану "Велюр".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Під час виконання бойового завдання в районі ресторану "Велюр" Микола Тищенко отримав осколкове поранення лівої руки внаслідок вибуху пляшки Dom Perignon Brut Rose. Незважаючи на поранення, після отримання першої медичної допомоги Микола відразу ж вирушив на передову 1-го Закарпатського фронту" , - Потролив Тищенка користувач месенджера.

Тролінг Тищенка. Фото: скрін telegram
Тролінг Тищенка. Фото: скрін telegram

Раніше портал Знай повідомляв, Безугла і Тищенко зчепилися через його обійми з Ольгою Совгірей: "Ти не на мій смак, тобі місце в дурдомі".

Також наш портал інформував, дружина нардепа Миколи Тищенка показала вагітний животик: "За кілька днів до".

Крім того, ми писали, "Катастрофи немає": Данило Гетьманцев підказав українцям, що долар по 40 і гречка за 90 грн – це норма.