У моменти особливого розпачу кожна людина підтримує себе. Хтось йде до психолога, хтось до екстрасенсу, хтось займається прибиранням, а хтось дозволяє собі впасти в депресію ненадовго.

Але є ще один спосіб допомогти собі - це змови, якими користувалися наші прабабусі і пронесли цю науку крізь роки. Двома особливо ефективними ми вирішили поділитись із читачами.

Замовляння на удачу, фото: Телеграм / Знахар. Народна мудрість
Замовляння на удачу, фото: Телеграм / Знахар. Народна мудрість

Замовляння для багатства

Вранці у вівторок візьміть монет будь-якого номіналу стільки, щоб у сумі вийшло число прожитих вами років (повних). Металеве відро наповніть холодною проточною водою і киньте в нього дріб'язок.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вікна та двері зачинені. Зчепить пальці обох рук і 33 рази над водою читайте:

"Вода-матінко! Тебе всі п'ють, тебе всі люблять. Як багато тебе в річці, в струмку, в океані, в кожній людській склянці! Так би і в мене (ім'я) було багато грошей! І у вівторок, і в середу, і в четвер, і в п'ятницю, і в шостак, і в тиждень, і в понеділок! Нехай буде так!

Візьміть шматок нової зеленої тканини. Намочіть його і протріть заговореною водою стіл, вікна, двері та підлогу. Тільки підлогу мийте від порогу в далекому кутку житла (звичайне миття проводять навпаки).

Гроші, фото Уніан
Гроші, фото Уніан

ОБРЯД, ЯК ЗБЕРЕГТИ РОБОТУ.

Візьміть скляну банку із кришкою. Налийте у банку води. Поставте цю банку ноги. Можете поставити на стілець або на підлогу - але обов'язково в ноги. Якщо в будинку є тварини, то можете поставити під ліжко чи диван. Але обов'язково у районі ніг. Ніч ця банка стоїть відкрита із водою. Повинна простояти всю ніч до ранку. Вранці закрийте кришкою баночку, і поставте в темне місце. Наприклад, у шафу. На 2 ніч цю відкриту банку ставите в ноги. На всю ніч. Вранці у шафі. На 3 ніч відкривайте баночку і ставите в ноги. На всю ніч. Вранці у шафі. І так три ночі поспіль. Після третьої ночі візьміть банку працювати. На роботі зайдіть в туалет, вмитися цією водою, і при цьому вимовляйте змову 3 рази:

"Був(а) тут, тут я і буду.
Ходив(а) сюди і ходити буду.
Від колу до колу, тако бути, тако ти, тако буде!
Мова мій ключ, уста замок!"

Вмитися треба за 3 дні (на три рази) всією водою. Банку має спорожніти з останнім умиванням. Вмилися, банку закрили та принесли додому. І працюватимете, як і працювали.

Скрін, відео YouTube "Джентльмени удачі"
Скрін, відео YouTube "Джентльмени удачі"