Відомий продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк не соромиться критикувати українське суспільство та владу навіть у ході повномасштабної війни проти рашистів.

Раніше він із негативом звернувся до представників телебачення, які вирішили запрошувати в ефіри "російських експертів". Бо вони хоч і вважаються опозицією, але з байдужим ставленням до майбутнього України.

Ігор Кондратюк, фото з Instagram
Ігор Кондратюк, фото з Instagram

Зараз у TikTok з'явився фрагмент інтерв'ю з Ігорем Кондратюком, де він торкнувся питання Оксани Марченко та її зради. Він згадав, чому в нього текла слина від Оксани Марченко.

"Мені теж подобалися її вбрання. І я весь час хвалив їх. А тепер мене звинувачують: "Ось у вас слина текла", - зізнався він.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Потім же було показано відео зі знімального майданчика проекту, де Оксана Марченко каже йому кілька лагідних слів.

"Не можу без тебе, Кондратюку. Я ж тебе люблю", - зазначила вона.

Ігор Кондратюк, facebook.com/igor.kondratiuk.5
Ігор Кондратюк, facebook.com/igor.kondratiuk.5

Раніше він не бачив у Оксани Марченко проросійські погляди. У них було кілька епізодів, де вона йому говорила не переходити російською в X-факторі. Це проблеми росіян, які приїхали, нехай вчать. Тато її завжди ходив у вишиванці. Але, як зазначає Кондратюк, вона, певно, не мала вибору. Чоловік і дружина одна сатана.

@kyiveastside

#марченко

♬ оригінальний звук - Kyiv East Side

Нагадаємо, Maruv після пологів "заспіла" українською мовою, народжувала в Києві та навчала Конституцію: "Потрібно знати закони"

Як повідомляв "Знай.uа", Віталій Козловський назвав Кондратюка підлою людиною: не може мати навіть банківської картки

Знай.ua писав, ведучий Ігор Кондратюк пояснив, чому росіян потрібно гнати звідусіль