Прогнози економістів, щодо значного здорожчання овочів не справдились, а навпаки - ціни падають. Як відомо, за даними Нацбанку, з початку літа інфляція прискорилась та становила 21,5%. На цьому оберти будуть наростати та за прогнозами фахівців до кінця року вона сягатиме 31,1%. Це своєю чергою відзначиться на цінах

Червоний перець. Фото: скрин відео
Червоний перець. Фото: скрин відео

На початку осені в Україні продовжують дешевшати овочі. Про це повідомляє інформаційний портал info.shuvar.

Найбільш за все подешевшала морква стандартна, ціни впали на 8,33% у порівнянні з попереднім періодом. За кіло овочу просять від 15 до 18 грн. В роздріб за кіло моркви за даними онлайн-скпермаркету "Сільпо", просять 19,90 грн.

Слідом за морквою в ціні впали гриби печериці - на 5,19%. За кіло продавці просять від 620 до 68 грн. В роздріб королівські печериці коштують вдвічі дорожче - 129 грн кіло.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

наступну сходинку займає перець червоний кубовидний імпортований. Ціна на овоч впала на 4%. за кіло продукту просять від 50 до 70 грн. В роздріб торгова мережа АТБ пропонувала купити перець червоний за ціною 82,49 грн/кіло.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, продукти в Україні вже стали дорожчими на 20%: якими будуть цінники восени.

Також наш портал інформував, восени подорожчає низка популярних товарів: чи варто запасатись продуктами вже зараз.

Крім того, ми писали, в Україні подешевшала низка овочів, незважаючи на негативні прогнози: які продукти варто купити прямо зараз.