Дедалі більше скарг почало надходити на мобільний оператор Київстар. Зараз українці розповіли про історію, як з мобільного рахунку раптово зникли гроші.

З'явилася скарга на порталі www.otzyvua.net , де регулярно користувачі висловлюють свою думку про використання послуг тієї чи іншої компанії.

Під гарячу руку потрапив і Київстар. Українка зазначає, що мобільний оператор в черговий раз пробив дно. Раніше вона зіткнулася з проблемою, що у неї щомісяця у роумінгу знімали кошти за інтернет, близько п'яти гривень. Цікаво, що все це відбувалося на кнопковому телефоні, де його зовсім не повинно бути. Тепер з'явилася нова проблема.

Магазин "Київстар". Фото: скрін youtube
Магазин "Київстар". Фото: скрін youtube

"Тепер, якщо у мене залишилося на рахунку менше 10 грн., тобто 1,2,3 тощо їх просто тупо знімали в день поповнення тарифу. Спілкування в чаті безрезультатне, на гарячу лінію 466 додзвонилася тільки за пів дня, постійно або помилка з'єднання або вибиває" - сказано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Жінка спробувала зв'язатися з оператором і описала всю проблему, після чого їй пообіцяли вирішити проблему в найближчі кілька годин. Пройшло дві хвилини після телефонного дзвінка, як їй повідомили про анулювання скарги, бо вона некоректна.

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

"Висновок на майбутнє - тепер я повинна постійно робити скріншоти своїх поповнень, витрат і зберігати всі смс, щоб щось довести, тому що в київстарі все ок, я ж придумала несанкціоновані списання ... Якщо ви хочете, щоб з вашого рахунку систематично крали кошти, витрачати час і нерви, щоб щось з'ясувати чи банально з'єднатися з оператором і в результаті вас все одно «пошлють» - ласкаво просимо до київстару» - продовжила користувач пост.

Офіс "Київстар", Фото з відкритих джерел
Офіс "Київстар", Фото з відкритих джерел

Нагадаємо, що овоч, який першим почав зростати в ціні — за тиждень на 10 грн: актуальна пропозиція

Раніше повідомлялося, що українцям пояснили, чому вони не отримують законних доплат до пенсій: що робити в такому разі

Також продавці розкрили секрет, чи чекати в Україні дешевих кавунів до кінця сезону .