Українці, які мають статус ВПО, можуть подати повторну заявку на отримання державної допомоги. Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України на офіційній сторінці у Facebook.

Українці зі статусом ВПО, які намагалися оформити держдопомогу до 30 квітня через додаток "Дія", але так і не отримали виплати, можуть повторно подати заявку. Зазначається, що охочі можуть подати заявку до 1 жовтня, звернувшись до органу соцзахисту або надіславши заяву поштою.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

"Для цього потрібно до 1 жовтня цього року прийти особисто до органу соцзахисту та написати ще одну заяву. Або надіслати таку заяву поштою. При цьому слід зазначити, зокрема номер банківського рахунку (за стандартом IBAN) або персональних даних одержувача, та підтвердити факт подання через "Дію" попередньої заяви, ще навесні (наприклад, скріншот)", - йдеться у повідомленні.

Заявка на допомогу ВПО. Фото: facebook.com/MReintegration
Заявка на допомогу ВПО. Фото: facebook.com/MReintegration

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Після подання заяви державну допомогу буде призначено протягом 10-денного терміну.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Верховна Рада "заморозила" на тарифи три види комунальних послуг, як довго діятиме мораторій.

Також наш портал інформував, що пенсіонери не зможуть працевлаштуватися без цього кроку: обов'язково і в обмежені терміни.

Крім того, ми писали, що субсидії в Україні планують виплачувати по-іншому: "Щоб кожен зміг пережити цю зиму".