Телеведуча Маша Єфросініна показала, як одяг допомагає перевтілюватися в ошатну панянку.

Останнім часом Маша Єфросініна тільки й робила, що збирала кошти, допомагала постраждалим жінкам та дітям, та започаткувала нове шоу з зірками. Але на цей раз красуня вирішила нагадати про себе, свою ідеальну фігуру та показала, на що здатен красивий та зручний одяг. На сторінці в Instagram жінка розмістила невелике відео для настрою.

Вона з'явилася спочатку у домашньому спальному костюмчику, та потім вирішила переодягтися. "Чарівним" чином дівчина опинилася у білосніжній туніці, після чого наділа штани та потім змінили туніку на більш комфортну блузку при тілі.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Завершила відео Маша сидячи на кріслі та задерши ноги та руки догори.

Підписники Маші оцінили радісне світле відео, заявивши, що воно вмотивовує йти до спортивної зали та приділяти час собі.

"Дивлюся на вас і розумію, що піду сьогодні до зали мотивованіша)) Ви в прекрасній формі!", "Кайфуша", "Така сонячна! Дякую за позитив", "Нарешті посмішка на обличчі", "

Нагадаємо, ми писали, що Маша Єфросиніна розповіла, чому не купує на пожертви Байрактари та як допомагає жінкам, які постраждали від війни.

Як повідомляв "Знай.ua" Маша Єфросиніна показала магічний вплив України на людей: із сонної мухи в ефектну красуню за пару секунд.

Також "Знай.ua" інформував, телеведуча Єфросиніна поскаржилася, що нікого не порадувала її українська мова.