Сніжана Бабкіна, блогерка, дружина українського музиканта, учасника гурту "5'nizza" та виконавця власних пісень Сергія Бабкіна активно веде власну сторінку в соціальній мережі. На ній вона не лише спілкується з підписниками, а пропагує своє цікаве життя, в неї є навіть своя спільнота. На аканут зірки в Instagram підписано майже 230 тисяч осіб

Сергій і Сніжана Бабкіни, фото: Instagram
Сергій і Сніжана Бабкіни, фото: Instagram

Як відомо, через воєнні дії Сніжана разом з чоловіком та трьома дітьми поки е можуть повернутися до дому. Їх рідний дім у Харкові, а там ще лишається небезпека. Тому зараз вони тимчасово мешкають в Німеччині.

Як розповів Сергій Бабкін в Німеччині його родина отримує допомогу як біженці. Про це вже писав Знай ua. У підписників така інформація викликала хвилю негативу, проте за чоловіка вступилась Сніжана та розповіла, що всі зароблені кошти вони віддають на допомогу Україні. вона підкреслила, що не частину, а всі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Тому зараз родина живе на гроші, які отримує в Європі як біженці, а це 1400 євро на місяць. Як говорили колись Сніжана, для Європи - це незначна сума.

А нещодавно блогерка показала, чим годує родину. Страви вона готує власноруч. А на вечерю вона подала чоловіку та дітям смажені гриби, які попередньо сама ж й заморозила зі смаженою картоплею на гарнір. А також у тарілці, яку вона згодом показала, був салат.

"Розморожую гриби. які посмажила та розморозила нещодавно та смажу картоху", - підписала фото Сніжана.

Сніжана Бабкіна, скриншот: Instagram Stories
Сніжана Бабкіна, скриншот: Instagram Stories

Сніжана Бабкіна, скриншот: Instagram Stories
Сніжана Бабкіна, скриншот: Instagram Stories

Раніше ми писали про те, що Сергій Бабкін в ефірі Дьоміна розповів, скільки отримує грошову допомогу в Німеччині: "Міг би не ганьбитися"

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Бабкін показав, як насправді виглядає винуватець війни в Україні: "Всіх переграв"

Також портал Знай.ua писав, що Сніжана Бабкіна вмостилася на розкішному пляжі серед пальм і показала, як бореться зі стресом: "Вчуся чути себе"