Про це він розповів на каналі Знай 24 у програмі «Что дальше?» із Вікторією Панченко.

«Марс увійшов до близнюків 20 серпня, а Марс це планета воєнних дій, тому я вважаю, що вже у вересні удари по Криму будуть дуже точними і могутніми», - зазначив Влад Росс.

За словами астролога, з огляду на положення планет цілком імовірно, що вже у вересні Україна отримає американські балістичні ракети з дальністю застосування близько 300 кілометрів «ATACMS».

«Ми зможемо пошкодити кримський міст, через який неможливо перетягувати військову техніку, тому Крим чекає відродження автономії у складі України», - підкреслив Влад Росс.

Як зазначив експерт, росіяни, які окупували Крим, та забрали у місцевого населення майно, буде вигнано з півострова.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

«Вже навіть зараз росіяни не можуть продати нерухомість там. Кримські татари відродять свою історичну батьківщину і найкращі курорти будуть не в Туреччині, а на Південному березі Криму», - сказав Влад Росс.

Як повідомляв Знай.ua, Олесь Доній повідомив, завдяки чому Україна змогла зберегти свою незалежність.

Також Знай.ua повідомляв, що відомий економіст Олексій Кущ розповів, із чого необхідно було розпочинати в Україні земельну реформу.