Відомий український гуморист, член команди "VIP Тернопіль" та зірка "Ліги сміху" Тарас Стадницький скрасив самотність із двома жеребцями та дійшов цікавого висновку. Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Веселий та харизматичний Тарас Стадницький має багато шанувальників, яких підкорило його почуття гумору та акторські дані. Гуморист намагається активно вести свою сторінку в соцмережі та радувати фанатом цікавим контентом.

Тарас Стадницький. Фото: скрін youtube
Тарас Стадницький. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Тарас Стадницький показав, як п'є каву у досить незвичайній компанії – двома жеребцями. Такий перфоманс він влаштував не випадково, а щоби оригінально достукатися до українців та мотивувати відмовитися від шкідливих звичок та прищепити добрі – допомагати ЗСУ.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Крапля нікотину вбиває коня. Чашка кави для ЗСУ вбиває орка! Пропоную позбутися поганої звички і виробити в собі хорошу – щодня допомагати ЗСУ. На мою це і коню зрозуміло, тому Let's Go до перемоги!", - підписав фото Тарас Стадницький.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Таня Песик із "Жіночого кварталу" захопилася маленькими українцями, яким довелося надто швидко подорослішати: "Це майбутнє".

Також наш портал інформував, Вова Шумко з Improv Live Show опинився майже в лапах росіян, коли виступав на сході України: "Дивились немов крізь нас".

Крім того, ми писали, друг Еллерта Андрій Рибак показав, як мало не зірвав своє весілля жартом на адресу нареченої: "Воно вже в крові".