Український співак Юрко Юрченко, який воює у ЗСУ на передовій, висловився щодо україномовного Дорна, який під час російської агресії 2014-го продовжував гастролювати по росії, а тепер зізнався в коханні до України.

Юрко Юрченко написав пост у своєму Facebook, де зізнався, що був вражений, почувши пісню Дорна. Він порадив співаку змивати свій "позор" з автоматом в руках.

Юрко Юрченко. Фото: facebook.com/Yurcash
Юрко Юрченко. Фото: facebook.com/Yurcash

Нічне. На нулі. Не сплю після важкого дня. Побачив на свою голову дорна з піснею українською мовою. ти признаєшся в любові до України?! І шо? Нічого до того не було? Мені ше пам'ять не отшибло від постійних прильотів. Автомат в руки і на передову кров'ю своєю змивати позор. А так - пішов нах*й, ванька, і всі іжи з тобою мудаки, - написав Юркеш.

Шанувальники підтримали Юркеша, та подякували йому за захист Батьківщини. У коментарях Юрко розповів, що не просто захищає Україну, він боронить від ворога 8-ро своїх дітей, тому хоче швидше вигнати ворога з України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Всі пам'ятають! Подивимось що далі. Тримаємось завдяки ЗСУ і всім причетним", "Тоді було трохи інше. Але згоден. Небезпека що вони будуть безкарні є", "Дякую. Дякую за цей допис", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Іван Дорн заспівав про непокорену Україну, яка стійко тримає удари росії, і освідчився у коханні.

Як повідомляв "Знай.ua" Іван Дорн з Onuka та The Hardkiss привіз кругленьку суму зі США, щоб допомогти українцям.

Також "Знай.ua" інформував, співак Іван Дорн врятував голодних українців разом із Машею Єфросиніною - віддав півмільйона.