Внаслідок перевірки ПриватБанк заблокував всі рахунки клієнта рахунки, стало відомо чому

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Про це клієнт ПриватБанку розповів на порталі "Мінфін".

З його слів, він давно співпрацював з банком й до цього проблем не виникало. А в кінці серпня банк заблокував всі рахунки клієнта, які були відкриті як на підприємця, так і на фізичну особу.

Також клієнт банку розповів, що на початку серпня він отримав запит з банку, в якому просили надати для перевірки фінансові документи та розповісти по модель бізнесу, за якою він працює. Автор посту говорить, що надав всі документи, проте згодом отримав лист, в якому говорилось, що банк відмовляє йому у співпраці.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Дзвінки на гарячу лінію банку нічого не дали. Й тільки після візиту до офісу автору публікації вдалося з'ясувати, що його рахунки заблокували через те. що він багато отримує на рахунки, проте мало витрачає. Як він пояснив, це, тому що крім рахунків у ПриватБанку. у нього є й інші рахунків, з яких робляться закупи. Проте, таке пояснення не задовольнило установу. Йому порадили знайти інший банк, відкрити там рахунки й перевести на них кошти з ПриватБанку.

Проте клієнт з такою позицією не згоден та вважає, що його безпідставно звинувачують. Також він завив, що у разі, якщо ситуація не зміниться, він буде скаржитися і в НБУ й в Мінфін та суд.

АТ КБ ПриватБанк чітко та сумлінно дотримується вимог чинного законодавства України. Згідно закону 'Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення' Банк як суб'єкт первинного фінансового моніторингу зобов'язаний: забезпечувати виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, до початку і в процесі їх проведення. На жаль, Ваше обслуговування у банку обмежене", - відповіли у банку.

Нагадаємо, ми писали, що Антоніу Гутерріш попередив світ про найбільшу небезпеку за десятиліття, терористи не повинні мати ядерну зброю.

Як повідомляв "Знай.ua" військовий експерт передрік найбільший "жест доброї волі" від Кремля в Криму: путін наляканий до неможливості.

Також "Знай.ua" інформував, що Олексій Арестович розповів про зброю, яка здатна знищити Кримський міст: закликав українців не жити надією.