Літній сезон церковних свят закривається вшануванням однієї з дванадцяти найважливіших подій християнської історії – Успіння Богородиці.

Цей день – один із найбільш шанованих та популярних серед українців, які просять у Богородиці здоров'я, сімейного щастя та благополуччя.

Спеціально для тих, хто хоче відправити рідному чи знайомому найтепліші слова, ми зібрали найкращі привітання з Успінням Богородиці через СМС у прозі.

престольный праздник монастыря - Успения Пресвятой Богородицы
престольный праздник монастыря - Успения Пресвятой Богородицы

****

Популярні новини зараз
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Нехай Пресвята Діва благословить кожен ваш день. Нехай вона допоможе вам в житті і наповнить його тихим, добрим, родинним щастям. Бажаємо, щоб у вашому житті завжди вистачало хліба, тепла і любові. Щоб ви ніколи не зазнали голоду, холоду та сліз. З Успінням Пресвятої Богородиці!

****

Вітаю з Успінням Пресвятої Богородиці і від душі хочу побажати з честю пройти будь-яке випробування життя, не втративши своєї надії і віри. Бажаю жити в мирний час і дякувати Богові за все хороше і добре, послане тобі!

****

У день Успіння Пресвятої Богородиці від душі хочу побажати завжди цінувати все те, що маєш у своєму житті, не витрачати часу на образи і дурні сварки з близькими, дорожити кожною миттю щастя і радості, давати своєму серцю можливість щиро любити і сподіватися.

****

Успіння Пресвятої Богородиці
Успіння Пресвятої Богородиці

****

Нехай свята Діва Марія пошле тобі сьогодні промінчики добра та успіху! Бажаю, щоб у твоєму серці завжди жили любов, гармонія та щастя! Нехай мир і добробут наповнюють твій будинок! Нехай всі твої найпотаємніші благі бажання здійсняться з Божою поміччю!

****

З Успінням Пресвятої Богородиці! Нехай в домі мир панує і благодать, рідні будуть щасливі й здорові, а Матінка Божа завжди оберігає від зла.

****

Нагадаємо, про найсильнішу молитву за Україну та воїнів ЗСУ: Господь почує та допоможе.

Раніше ми повідомляли, про сильну молитву для дружин військовослужбовців: щоб коханий повернувся з війни неушкодженим та з перемогою.