Діти - квіти життя для багатьох жінок, особливо для тих, кому вдається завагітніти з великими труднощами.

Серед таких жінок і українська тренерка Марина Боржемська, яку громадяни нашої країни впізнали та полюбили після проєкту "Зважені та щасливі". Коли Марина була одружена з боксером В'ячеславом Узєлковим, вона довго не могла завагітніти, а коли в неї це виходило, то траплялися викидні. Тому син Роберт став дуже довгоочікуваною дитиною у родині. А потім з'явилася і маленька Олівія, яка осяяла життя Марини.

Марина Боржемська, фото: Знай.ua
Марина Боржемська, фото: Знай.ua

Після розлучення з Узєлковим діти залишилися з Мариною і навіть не бажають спілкуватися з батьком. Про це Боржемська розповіла у проєкті "Як ти?" з Григорієм Решетником. Так само вона поділився своїми думками щодо третьої вагітності.

"Я узяла Бенджаміна на руки (новонароджений племінник Боржемської, прим.ред.). Він у мені розбудив ту жінку, яка хоче ще народжувати. Я не знаю, мені 42... Вік підтискає, але в мене прокинулося це почуття. Мені дуже важко далися мої діти і я не знаю, як мій організм відреагує на наступні пологи і вагітність, але я почала про це думати", - зізнається Боржемська.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що діти Марини Боржемської відмовилися від свого батька В'ячеслава Узєлкова.

Раніше ми повідомляли, що Марина Боржемська показала, як виглядали її діти до війни.

Також стало відомо, що Марина Боржемська зізналася, що українцям ніколи не було легко.