Ольга Сумська вляпалася у скандал перед виступом у Празі, який відбудеться 16 жовтня 2022 року.

Все через те, що вона зібралася грати в російськомовній виставі, за романом російського письменника Михайла Булгакова, російського режисера Валерія Біляковича, який помер ще 6 років тому.

Ольга Сумська. Фото: скрін youtube
Ольга Сумська. Фото: скрін youtube

Разом із нею у трупі грають інші українські актори, такі як Ігор Халізов, Інна Рощина, Сергій Міляєв, Сергій Поздняков, а також латвійський актор, який посів головну роль. Івар Калниньш відмовився від виступів у країні-агресорі та пообіцяв відправити відсоток від продажу квитків на потреби ЗСУ. А ось Ольга Сумська у коментарях відповідає на ненависть, навіть не розуміючи, чому до неї постало стільки запитань. Так, що була змушена писати окрему посаду на цю тему.

Ольга Сумська, скріншот: Facebook
Ольга Сумська, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими
Показати ще

Ольга Сумська, скріншот: Facebook
Ольга Сумська, скріншот: Facebook

"Перед тим, як писати про мою, мовляв, співпрацю з російським режисером Валерієм Біляковичем, будь ласка, загляньте хоча б у Google і дізнайтеся, що Валерій відійшов у засвіти у 2016 році… Дивно, чому саме сьогодні про про нього згадали деякі блогери-хейтери та ЗМІ?Я до речі, навіть незнайома з цим режисером...", - пише Ольга Сумська.

Ольга Сумська, скріншот: Facebook
Ольга Сумська, скріншот: Facebook

Більше того, за словами актриси, вони з продюсерами спочатку домовлялися про передачу частини зароблених коштів на потреби нашої армії. А використання російської мови пояснила тим, що багато глядачів у Європі просто не зрозуміють української та вирішено було залишити мову оригіналу...

Нагадаємо, Камалія, Козловський та Зібров "скупали" Ольгу Сумську в коханні з нагоди її 56-річчя: "Неймовірна жінка"

Як повідомляв "Знай.uа", Ольга Сумська розповіла, як Сніжана Єгорова зрадила Батьківщину, більше нічого немає: "Ти збожеволіла? Летять бомби"

Знай.ua писав, Ольга Сумська присоромила "непорядних" українців і пошкодувала, що в Україні немає "дошки ганьби": "Їм не гидко від самих себе?"