Дочка Ніни Матвієнко Антоніна поділилася декількома знімками в Instagram, представивши зі своєю мамою.

Вона часто радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч людей. Жінка виступила на віртуальному концерті разом із мамою, також там був присутній і Арсен Мірзоян, її чоловік.

Матвієнко та Мірзоян, фото з Instagram
Матвієнко та Мірзоян, фото з Instagram

Вона виставила лише кілька знімків. Сидять вони посеред кімнати, на стільчиках та ніжно співають українські хіти - "Рідна мати моя", "Горіхове сіделечко", "Сизокрилий голубенько", "Україна, рідна мати".

Перетнутися і заспівати щось спільне Антоніна та Арсен Мірзоян не змогли.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Антоніна Матвієнко, скріншот: Instagram Stories
Антоніна Матвієнко, скріншот: Instagram Stories

Антоніна Матвієнко, скріншот: Instagram Stories
Антоніна Матвієнко, скріншот: Instagram Stories

"Дякую Європейському Союзу та ЗСУ за можливість жити!", "Всіх українців з нашим великим Святом! Миру та спокою! Як колись…", "Які ви красиві", "Ми неймовірна нація і ми переможемо це зло" , - пишуть користувачі у коментарях.
Але в основному люди надсилали вітання зі святом та багато радісних смайликів.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко через Арсена Мірзояна зважилася на відчайдушний крок, щоб розповісти про почуття : "Душевно, відкрито, щиро"

Як повідомляв "Знай.uа", Тоня Матвієнко, дружина Арсена Мірзояна, отримала важливу відмінність прямо перед концертом : "З сьогоднішнього дня офіційно"

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко "злилася" в єдине ціле з Мірзояном в підземці під овації українців : "Арсен вміє..."