Відомий український хореограф та суддя проєктів "Танці з зірками", "Танцюють всі!", "Україна має талант", з початку повномасштабного вторгнення перебуває у США. Проте й звідтам він активно спілкується з шанувальниками на своїй сторінці.

За його публікаціями в Instagram стежать 540 тисяч фанатів. Часто-густо на Влада нападають через його від'їзд за кордон напередодні війни. Проте Влад не сидить склавши руки, та не звертає увагу на хейтерів.

Влад Яма. Фото: скриншот Instagram
Влад Яма. Фото: скриншот Instagram

Цього разу Влад показав, чого вдалось досягти двом благодійним фондам, до яких імовірно він долучився. Завдяки мирним акціям протесту, та урокам хореографії та збору коштів на святкуванні Дня Незалежності України, який вже відбувся у США, вдалося зібрати чималу кількість аптечок, які поїдуть на фронт до українських захисників.

Влад Яма. Фото: скриншот Instagram
Влад Яма. Фото: скриншот Instagram

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Завдяки двом фондам відправляємо аптечки для підтримки наших захисників, - написав Влад Яма.

Імовірно Влад слідкує за коментарями і не "пускає" всіх охочих зробити неприємність під таким важливим постом, тому коментарів зовсім трошки, зокрема від дружини, Лілії, яка написала "Все для перемоги", та ще декількох коментарів, які підбадьорюють зірку збирати й далі кошти, щоб допомагати українцям.

Влад Яма. Фото: скриншот Instagram
Влад Яма. Фото: скриншот Instagram

Нагадаємо, ми писали, що легенда "Танців із зірками" Влад Яма після хейту показав, як залучається до підтримки України у США.

Як повідомляв "Знай.ua" Влад Яма з "Танців з зірками" після чергової публікації нарвався на хейт підписників.

Також "Знай.ua" інформував, що легенда "Танців з зірками" Влад Яма засмутився після "бавовни" у Криму.