Відомий український виконавець, соліст гурту "Антитіла" та чоловік співачки Alyosha Тарас Тополя досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним стежить близько 140 тисяч людей. Але зараз на його акаунті можна зустріти безліч постів із новинами щодо війни та особистих досягнень.

Тарас Тополя розповів про знайомство з українською легкоатлеткою Мариною Бех-Романчук, яка здобула чимало почесних нагород. А нещодавно вона ще стала чемпіонкою Європи, з чим її і привітав артист.

Марина Бех-Романчук, фото: Instagram
Марина Бех-Романчук, фото: Instagram

Вперше вони побачились ще рік тому. Тарас Тополя запросив спортсменку на зйомки кліпу до пісні 2021 року "Стань". Тоді Марина зіграла саму себе, впоралася чудово і ще змогла продемонструвати розкішну фігуру.

"Буде так, як ти захочеш!! Never ever stop your dreaming! Сьогодні Марина чемпіонка Європи. Дуже пишаємося та знаємо, що попереду ще більші перемоги!" - написав Тополя.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто зазначити, що Марина Бех виграла золоту медаль чемпіонату Європи з легкої атлетики-2022 у потрійному стрибку, поставивши рекорд сезону – 15,02 м. Це стало абсолютною перемогою не лише для неї, а й усієї України.

Раніше ми писали про те, що спортсменка Марина Бех-Романчук похвалилася пружною фігурою на біговій доріжці: трусики в'їлися в найсоковитіші місця

Як повідомляв Знай.ua, Марина Бех-Романчук роздяглася біля кущів, радіючи і натягуючи груди: "Одні з найсексуальніших"

Також портал Знай.ua писав, що спортсменка Марина Бех-Романчук похвалилася кубиками на животику – купальник нічого не сховав