Знаменита українська реперша Alyona Alyona влаштувала запальні танці на камеру, представивши перед шанувальниками купальниці. Відповідне відео зірка опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Alyona Alyona має неймовірну харизму та талант, тому її творчість цікава тисячам українців, які пильно стежать за її життям через соцмережі. Виконавиця намагається регулярно радувати фанатів новим контентом, чи то нове фото, веселе відео чи пісня.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Alyona Alyona зняла коротенький ролик. На початку знаменитість стоїть у футболці серед кімнати та цитує пісню, а потім раптово опиняється у ванній у купальнику. Як виявилося, таким чином виконавиця вирішила запустити свого роду невеликий "флешмоб" в очікуванні деокупації Криму.

Alyona Alyona. Фото: скрін instagram stories
Alyona Alyona. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Я цього літа їду до Криму. Дівчатка, одягайте купальники і давайте робити тренд", - підписала відео виконавиця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, співачка Jerry Heil вдало поєднала у кліпі "Кохайтеся чорнобриві" архівні кадри з Русланою Писанкою та виступ Президента України.

Також наш портал інформував, Олександр Пономарьов, DZIDZIO, Тарас Тополя та Юрій Горбунов об'єдналися заради "бавовняного" треку "На землі, у повітрі та на морі".

Крім того, наш портал повідомляв, Ксенія Мішина з "Холостячки" розкрила нюанси виховання сина Платона: "Виростити чоловіка із найбільшої літери у світі - це завдання не з легких".