Всі знають приказку "Коханню всі віки покірні" і багато хто наслідує цей приклад і в житті, не звертаючи уваги на цифри в паспорті.

Звичайно, є такі чоловіки, як Максим Галкін, котрий до нестями закоханий у старшу на 24 роки Аллу Пугачову. Проте, останнім часом закріпилася тенденція саме по симпатії дівчат до старших чоловіків.

Максим Галкін , Алла Пугачова
Максим Галкін , Алла Пугачова

Такою парочкою є і Настя Рікеза з Едуардом Новіковим. Чоловік старший за дівчину на 26 років, але виглядає він так, що позаздрять і 30-річні. Завдяки своєму коханню пара прославилася в мережі ТікТок, куди вони викладають відео про свої стосунки.

Настя зізнається, що їй набридло чути від людей про те, що вона вийшла заміж за Едуарда не через кохання, а через гроші або психологічні проблеми, тому їй простіше погоджуватися з такими дурницями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими
Показати ще

"Так, тільки через гроші. Так, він мені замість батька."

Анастасія та Едуард зараз живуть у Парижі і тільки сміються з того, що оточуючі настільки зашорені, що не можуть прийняти таке кохання.

Чоловікові зараз 54 роки, дівчині 28. Вони разом займаються спортом, влаштовують фотосесії та показують приклад ідеальної сучасної родини.

"Він мій головний герой за будь-яких обставин, різних сюжетів і поворотів подій. Основа наших відносин - це повага один до одного, особистий простір, допомога в реалізації бажань і досягнення поставлених цілей. Щастя, коли ти знаходиш людину, яка може хоч і не розуміти тебе на 100%, але приймати тебе повністю... Нам пощастило - нас об'єднало Радіо Двох Столиць - єдине російськомовне радіо у Франції... Мій Едуард сам створив радіо, якому немає аналогів у Франції... Я можу в нього навчитися мудрості, а він у мене вчитися безпосередності Найкласніше, що ми завжди один одного підтримуємо в будь-якому починанні. Ми за авантюру." – ділиться Рікеза.

Нагадаємо, що донька Олі Полякової Маша зізналася , як легко її спокусити у пошуку гарячих хлопців.

Раніше ми повідомляли, що вдова Курта Кобейна з Nirvana Кортні Лав через десятиліття розповість усю правду.