Відома українська журналістка та ведуча програм "Світське життя", "Голос країни" Катерина Осадча активно веде власний блог в мережі instagram та постійно на зв'язку з шанувальниками. Зірка розповідає про подробиці особистого та творчого життя, ділиться світлина. За її сторінкою спостерігають 1,8 млн підписників

Катя Осадча, фото: Instagram
Катя Осадча, фото: Instagram

Ведуча разом з чоловіком активно підтримують Україну під час війни. Вони беруть участь у різних благодійних заходах, телемарафонах, концертах, проєктах. Інколи їм вдається зробити неможливе заради рідної країни. Катя вважає, що зірки не повинні мовчати, вони мають розказувати світу правду.

19 серпня 2022 року Катерина вирішила згадати теплі моменти народження її молодшого сина Данилка. Вона показала, як рік тому з вагітним животиком разом з чоловіком йшла до зали. Зірка розповіла, що у стрічці будуть спогади їхньої з Горбуновим радості.

а пізніше, з нагоди дня народження малюка, Катерина опублікувала своє фото з новонародж еним Данилком та підписала його так:

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Данилко, з Днем народження! Цей ранок рік тому. Таке стійке відчуття повернення з космосу. Наш Данилко народився трохи раніше запланованого, запланованого нами :) Батьки були в клопотах підготовки до Дня незалежності, до нового телевізійного сезону і одночасно до народження молодшого. Зйомки, плани, ремонт) Все було розплановано, але Данило вирішив внести корективи в наші плани. І ось я з Іваном на задньому сидінні везу себе в пологовий, адже в місті репетиція параду, Юрко на роботі і скорше доїду я, ніж хтось до мене. Тато в смокінгу і милі :) приїхав вже прямо в пологовий. І вже за п’ять годин ми тримали на руках ще одного Горбунова :)"

Катя Осадча, скриншот: Instagram Stories
Катя Осадча, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Катя Осадча згадала про "Гру в кальмара", щоб описати росіян із боргами: "Сподіваються..."

Як повідомляв "Знай.uа", Юрій Горбунов побачив, як сльози малюка зцілили Україну від Харкова до Криму: "Обов'язково..."

Знай.ua писав, Катя Осадча показала, як змінився словник з приходом війни - навіть на орків у фільмах і не поглянеш