Укрпошта та Пошта Польська домовились про взаємне зниження тарифів та прискорення обробки відправлень

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

Про це повідомила пресслужба Укрпошти.

У повідомленні сказано що польська та українська сторони вже підписали спільний меморандум. Відповідно до якого 15 вересня планується підписати договір про взаємне зниження тарифів.

Отже, з наступного місяця відправлення до Польщі або в Україну можна буде дешевше. На скільки будуть знижені тарифи в повідомленні не сказано.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Крім того, планується прискорити доставлення відправлень. Зокрема Пошта Польська планує видавати відправлення з України у всіх відділеннях, що своєю чергою прискорить роботу.

"Ціни. До 15 вересня підготувати та підписати договір про взаємне зниження тарифів на пересилання посилок. Тож вартість поштових відправлень між родинами буде нижчою. Зручність. Тепер посилки можна буде відправити та отримати в усіх відділеннях Пошти Польської та Укрпошти. Якість + швидкість. Домовились опрацювати процеси обробки посилок так, щоб терміни доставки були в рази швидше. Вже працюємо з колегами з УЗ та, з допомогою Міністерства інфраструктури, плануємо поставити частину посилок на «залізні рейки», щоб не втрачати час на кордоні. Ну і, звісно, про спільний випуск марки теж поспілкувались;)", - говориться у повідомленні.

Раніше Знай писав, "Нова пошта" повідомила про зміни в тарифах: у скільки обійдеться доставка.

Також ми писали, українець був музикантом, бізнесменом, а тепер на фронті зі зброєю захищає Батьківщину - історії, які не залишають байдужими.

Крім того, ми повідомляли, Володимир Зеленський сказав, що вважатиме перемогою України і чого не очікував від Лукашенка: "Ми хочемо повернути все".