Співак Олександр Положинський, який створив декілька музичних гуртів, "Тартак", "Був'Є", "ОлІв'Є" з початку повномасштабної війни записався до лав ЗСУ, але на фронті служить три місяці.

Олександр, на своїй сторінці у Facebook вирішив присвятити цій даті допис, у якому розповів про плюси і мінуси, служби в ЗСУ.

Олександр Положинський. Фото: скриншот Instagram
Олександр Положинський. Фото: скриншот Instagram

Сьогодні три місяці як я в ЗСУ. Не так багато, щоби цим можна було особливо пишатися. Не так мало, щоби на це геть не звернути уваги. - почав свій допис музикант.

Він підбив підсумок свого перебування на фронті:

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Точно став краще стріляти. Точно не став краще кидати гранати. Почав мінімально розбиратися в спорядженні, оволодів деякою термінологією і трохи швидше заряджаю магазини. Та бігати швидше в повному спорядженні поки не вдається", - зізнається Положинський.

Він поділився з якими складнощами зіткнувся, зокрема приділив великий розділ тому, що відомість і слава як допомагають йому та підрозділу у якому він служить, так і додають прикрощів, адже багато хто вважає, що Сашко пішов у ЗСУ заради піару.

З мінусів, які дає моє попереднє сценічне життя - сприйняття. Часто відчуваю на собі певне упереджене ставлення. Хтось думав, а може й досі думає, що я тут заради піару. Ні, зовсім не заради нього. Є кілька значно важливіших і більш вагомих причин. - скаржиться музикант.

Також у своєму дописі він багато та щиро дякує волонтерам, які потужно допомагають захисникам.

Дякую вам, дорогі, за все, що ви робите. Це важка праця, але те, що ви робите - це космос, це всесвіт!

Олександр свій ювілей - 50 років святкував на фронті. Розповідає, що був навіть не на нулі, а далі.

Був на фронті. Навіть не на нулі - а ще трохи далі. Фактично — в напівоточенні.

Олександр планує шліфувати свої солдатські вміння, та заявляє, що вже є солдатом, а не просто пробує ним бути.

Він також не забув про свою співочу кар'єру і попри війну і захисту України, встиг записати декілька пісень, якими обіцяє поділитися, щойно доведе до ладу.

Нагадаємо, ми писали, що Олександр Положинський з "Тартак" замаскувався, жоден ворожий дрон не побачить.

Як повідомляв "Знай.ua" Олександр Положинський в ЗСУ відточує вміння, які знадобляться в бою.

Також "Знай.ua" інформував, що Положинський про те, як виглядає мотивація для "наших котиків" ЗСУ.