Українська співачка Христина Соловій завзято допомагає українцям та наближає перемогу, виступаючи та збираючи кошти воїнам ЗСУ, проте це не все, куди спрямовує енергію та ресурси зірка.

Як виявилось, Христина Соловій, окрім того, що допомагає ЗСУ, також допомагає організації, яка піклується про права залишених тварин, та надає їм захист. На сторінці в Instagram Христина показала кота-красеня, який обійняв дівчину, своїми велетенськими лапками.

Христина Соловій. Фото: скриншот Youtube
Христина Соловій. Фото: скриншот Youtube

У дописі зірка заявила, що квіти їй, звісно, подобаються, і навіть Ротару їй би позаздрила, але кращим задоволенням для неї, став би донат для цієї правохзахисної організації для тварин.

Софії Ротару б не сподобалось, як ви засипаєте мене квітами на концертах. Але, набагато більшою приємністю для мене буде ваш донат для організації захисту прав тварин. На їх сайті триває збір від мого імені для тварин, що страждають від війни. Сподіваюсь на ваше розуміння і люблю вас безмежно - написала Христина.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Христина Соловій. Фото: скриншот Instagram
Христина Соловій. Фото: скриншот Instagram

Шанувальники оцінили широкий жест Христини, та прокоментували фото з велетнем-котом, який чи не в половину мініатюрної співачки.

"У кота на лиці, на морді все написано, як він радий бачити тебе", "Не дивлячись на купу квітів і чарівну хозяйку, що його обіймає…кіт вочевидь чимось серйозно незадоволений", "Чи то ти така маленька, чи то кіт такий величезний", "Який же він класнючий", "Ваш кіт схожий на кота Степана", "Кому цікава думка софії ротару?", - написали шанувальники.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що Христина Соловій у мікроскопічній сукенці показала, яку зброю береже для захисників України.

Як повідомляв "Знай.ua" Христина Соловій показала харизматичного красеня, який підкорив її серце: "У полоні кохання".

Також "Знай.ua" інформував, що солістка "KAZKA" Олександра Заріцька "ушляхетнила" виступ із росіянами на одному фестивалі.