Популярна співачка Аліна Гросу продовжує спілкуватися з шанувальниками у соціальній мережі instagram. Вона періодично розповідає про подробиці свого особистого та творчого життя. За її акаунтом стежать 466 тисяч підписників

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що останнім часом співачка не дуже тішила шанувальників спілкуванням у соціальних сітях. Як відомо, після того, як вона розвіяла чутки про розлучення зі своїм бойфрендом Романом Полянським, вона майже зникла з інформаційного простору.

А нещодавно стало відомо, чому так довго не були видно співачки. Аліна представила кадри нової роботи, яка незабаром має вийти.

Дівчина опублікувала відео, на якому вона у легкій сукні кружляє на заквітчаному лузі. Аліна вирішила спитати у шанувальників в публікації:

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

"Друзі, скоро прем’єра 🌸 І мені дуже важлива ваша думка, яким ви бачите муд-відео/чи кліп на цю пісню?)"

У коментарях думки шанувальників розділилися. Одні вважають, що краще кліп, а інші, вважають, що Аліна сама має визначити в якому форматі їй комфортніше. Проте всі зійшлися на тому, що новий образ дуже личить співачці та в тому, що підписники скучили за нею.

В коментарях вони зокрема написали:

"Алінка, ми так сумуємо за тобою, з‘являйся частіше в інстаграмі❤️"

"Не треба видумувати чогось космічного)) Все геніальне - просто! Тож, було б найкраще за все зробити кліп таким як співається у пісні: лужок, озерце, віночок, коханий і Ти ...❤️ )))"

До слова, Аліна Гросу засвітила животик в спокусливому топі і розкрила секрет гарного настрою: "Яскраві фарби".

Раніше ми писали, що Аліна Гросу витягла з українців одкровення під час війни: "Страшно"

Нагадаємо, Павло Зібров захопився бойфрендом Аліни Гросу Романом Полянським: "Наш хлоп".