У мережі по-різному відреагували на слова президента Зеленського про те, чому влада не попередила громадян про повномасштабне вторгнення.

За словами Зеленського, якби було попередження від української влади, то могла початися паніка, і тоді росія дійсно захопила б Київ та всю Україну за три дні. Також Зеленський завяив, що вже з жовтня треба було б витрачати великі гроші, яких в уряді не було. На ці слова президента знайшлось багато критики, не тільки від українців, але й від "хароших русскіх". За словами журналіста-блогера Романа Скрипіна, Аркадій Бобченко також почав критикувати Зеленського.

Роман Скрипін. Фото: Facebook
Роман Скрипін. Фото: Facebook

Не обираючи слів, Скрипін вирішив поставити на місце Бобченка, та затулив йому писок, та нагадав, що той не є "харошим русскім".

Тут ах**нний герой чеченської війни Аркаша Бабченко знов збуджений на президента України. Аркаша, закрий п*здак. Не твоя це справа. Їдь в Москву. Ще й згадав тм Pohuy. Чого ти ліпися? Між іншим, Рос, власник Pohuy на фронті. А ти х*й зна де й тулиш свій писок в наші справи. Сцикло *бане. Ти ніколи не станеш "харошим рускім". заявив Скрипін

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Нагадаємо, ми писали, що воїни ЗСУ відправили на концерт до Кобзона командира окупаційних військ.

Як повідомляв "Знай.ua" після вибухів у Криму "гості" масово тікають з півострова, черги на всі види транспорту, а потяги скасували.

Також "Знай.ua" інформував, детонація складів у Джанкої, вибухи в районі військового аеродрому в Симферополі, що відомо про "бавовну" в Криму.