Юрій Горбунов – відомий український телеведучий, гуморист, продюсер та актор, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей.

Нещодавно чоловік ділився спільними знімками з багатьма зірками вітчизняного шоу-бізнесу, включаючи Надю Дорофєєву, Артема Пивоварова, Олексія Завгороднього, Злату Огневич, Alekseev, Кадна, Khayat та інших.

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

Сьогодні Юрій Горбунов приєднався до теми Криму, дуже популярної протягом останніх днів і саме 16 серпня 2022 року, коли на окупованому півострові пролунало кілька вибухів.

Він поділився фрагментом рашистського інтерв'ю, під час якого пенсіонерка розповідає про те, що сталося.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Шість годин, ще шести не було. Я дивлюся, бахкає. Вийшла на город, дивлюся вогонь, солдати на танках їдуть звідти", - каже вона.

Потім її рукою смикає інша жінка, пошепки сказавши їй, щоб вона краще мовчала про танки.

Крим, кадр з відео
Крим, кадр з відео

"Бовкнула зайвого", "Треба було о 4 ранку", "Самі ж себе почали бомбити… чому не подобається", "Ой, бідна, ще тиск підскочить", "То до них Степан Бандера в гості прийшов", - пишуть користувачі коментарях.

Нагадаємо, Юрій Горбунов зустрівся з Дорофєєвою та Позитивом, але Потапа ніхто не бачить: "Чому пілоти страждають?"

Як повідомляв "Знай.uа", Юрій Горбунов посміявся з передчасного закриття пляжного сезону в Криму : "Гарячі тури"

Знай.ua писав, Катя Осадча зі "Світського життя" зняла взуття і вразила шанувальників легким ніжним чином від українського дизайнера