Нещодавно, у свій 75-річний ювілей співачка Софія Ротару нарешті вийшла з тіні і окреслила чітку позицію щодо війни в Україні, яку розв'язала росія на чолі з путіним.

Артистка розповіла, як із перших днів війни фінансово підтримує українців за допомогою гуманітарного фонду та чітко дала зрозуміти своє ставлення до цієї війни. Але ж українці й далі не розуміють, чого вона так довго мовчала.

Хтось припускав, що Ротару планує у майбутньому відновити свої концерти в країні-агресорці, адже це таки гроші. А мовляв зараз вона нарешті зважилася обрати Батьківщину.

Софія Ротару із сестрами, фото із сімейного архіву.
Софія Ротару із сестрами, фото із сімейного архіву.

Український продюсер Володимир Бебешко вирішив зробити свій внесок у розмову про фінансові справи Софії Ротару, адже в грошах браку співачка точно не знає.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Софія Михайлівна Ротару, перепрошую. Вона вже бабця. На пенсії, напевно. А пенсія у неї! Повірте мені, там така пенсія! Ох, хлопці, вам би таку пенсію – ви б тут сиділи і не парилися" , - сказав Бебешко у шоу "Культурна оборона".

Зазначимо, що Володимир Бебешко записав цілий альбом разом із українською артисткою.

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч розповіла, як чекала на Софію Ротару 6 годин після концерту, а потім усамітнилася у гримерці.

Раніше ми повідомляли, що Софія Ротару у 75-річний ювілей заявила про неважливість мови в Україні, тепер вона на місці сили.

Також стало відомо, що онука Софії Ротару показала груди шанувальникам і похвалилася шикарним обручкою від Tiffany.