Колишня дружина відомого українського співака Олексія Завгороднього (Позитива) Анна Андрійчук показала, яке хобі замінює їй медитацію. Кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Аня Андрійчук активно веде свою сторінку в instagram та має чимало шанувальників, з якими періодично спілкується, показуючи кадри з життя та розповідаючи про себе.

Аня Андрійчук, фото: Instagram
Аня Андрійчук, фото: Instagram

Цього разу колишня дружина Олексія Завгороднього вирішила розповісти про своє хобі, яке допомагає упорядкувати думку. Вона зазначила, що малювання для неї – найкраща медитація. Дівчина розповіла, що любить відпускати фантазію у вільний політ і тоді виходять найкращі роботи.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Моя найкраща медитація – малювання. Чистий лист, олівці та відсутність кордонів… І сама дивуюсь як фантазія, почуття, емоції та мрії перетворюються на малюнок, а малюнок перетворюється на концепцію. Концепцію того, що для мене більше, ніж робота для мене інструментом самовираження та моїм життям", - поділилася колишня Позитива.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, колишня Позитив з "Время и Стекло" показала, як доводиться спати на тротуарах: "Люблю життя".

Також наш портал інформував, Наталка Карпа заспівала про пекучий біль кожної українки, яка вірно чекає на свого чоловіка з війни: "З цим зіткнулися сотні тисяч сімей".

Крім того, ми писали, співачка Tayanna, яка з початку війни залишається на Балі, з колишнім підопічним Тіматі заспівала українську народну пісню та згадала дитинство.