Відомий український ведучий, зірка Нового каналу та блогер Олександр Педан має велику армію шанувальників, яку частенько радує цікавими постами у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 640 тисяч людей.

Олександр Педан написав величезний пост про те, якою він бачить Україну після перемоги над російськими окупантами. Насамперед він нагадав, що за опитуванням 98% українців вірять у результат війни на нашу користь, тобто повністю довіряють ЗСУ. І його це дуже тішить.

"Якщо разом віримо в перемогу, то давайте думати, планувати та мріяти, якою хочемо, щоб була наша країна після перемоги", - написав Педан.

Скріншот із Instagram, Олександр Педан
Скріншот із Instagram, Олександр Педан

Ведучий хоче, щоб Україна була демократичною і до її складу повернулися всі кордони, затверджені в 1991 році. Він вірить, що у нас можна буде вільно висловлюватись, мати різні політичні погляди, переваги.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Знаю 100%, що українці не дадуть себе образити нікому - ані зовнішньому ворогу, ані якимось колаборантам, сепаратистам усередині. Я вірю, що Україна стала настільки потужним оплотом для всього світу, що партнери будуть ще більше допомагати нашій державі, і разом ми відбудуємо міста та всю інфраструктуру, що була розбита вщент", - додав артист.

Олександр Педан. Фото: скрін youtube
Олександр Педан. Фото: скрін youtube

Освіта, за його словами, обов'язково пройде стадію "переродження". Влада побудує нові сучасні школи з найкращими умовами для навчання дітей. А ще він упевнений, що патріотичне виховання школярів теж має бути, як і поглиблене вивчення історії.

"Я вірю в нове покоління, яке незважаючи на війну, стане не слабшим, а ще більш патріотичним і віритиме в себе та в рідну країну. Так само, хоч можу взагалі здаватися мрійником, але вірю, що ми будемо продовжувати волонтерити на різних фронтах. І один із них - фронт чесності, який дозволить викоренити вщент корупцію в країні.Такою я бачу сучасну Україну", - підсумував Олександр.

Раніше ми писали про те, що друг Фреймут і Притули Олександр Педан показав, хто такий справжній Шевченко: "Це ускладнює"

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Педан розповів про бажання воювати і "записався" в артилеристи: "Найважча робота"

Також портал Знай.ua писав, що Олександр Педан розплакався від історії про Маріуполь, про яку не знає вся Україна: "Ми не посміли відмовити"