Відома українська співачка Ірина Федишин надихнулася зустріччю з воїнами ЗСУ та анонсувала для них приємний сюрприз. Про це вона розповіла на своїй сторінці у соцмережі instagram.

Ірина Федишин зізналася, що для неї поїздка до українських захисників стала особливою. Вона побувала в місцях, де велися жорсткі бої та здивувалася силою наших воїнів.

Ірина Федишин, instagram.com/irynafedyshyn
Ірина Федишин, instagram.com/irynafedyshyn

"Це була особлива поїздка і зустріч: місця, де йшли важкі бої, зруйновані будинки... мости... людські долі... боляче. Але хлопці дали гідну відсіч і московська орда відступила: вразила кількість спаленої російської техніки, а також дорогі військові машини наші хлопці захопили у боях і тепер використовують на свою користь, продовжуючи боротьбу за Україну", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Зірка заявила, що надихнулася побаченим та почутим і тому вирішила зробити приємний подарунок захисникам України.

"Після спілкування та почутих зворушливих історій, я повернулася додому і пишу для вас пісню, мої герої", - додала Ірина Федишин.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Ірину Федишин ощасливили поранені бійці історіями про те, як страждають окупанти на передовій: "Їм добре перепадає".

Також наш портал інформував, що Тіна Кароль зробила неймовірний подарунок сім'ї хлопчика з Маріуполя: його листа з окупації вона читала під час концертів.

Крім того, наш портал повідомляв, співачка Tayanna, яка з початку війни залишається на Балі, з колишнім підопічним Тіматі заспівала українську народну пісню та згадала дитинство.