Українська акторка Катя Кузнєцова, яка довгий час працювала в Росії, розповіла, як свого часу у відомій програмі її слова перетворили на брехню

Катя Кузнєцова, скріншот з відео
Катя Кузнєцова, скріншот з відео

З українською акторкою поспілкувалась відома журналістка Аліна Доротюк у своїй програмі на youtube-каналі.

Аліна розповіла, що вона з Катею вже давно знайома. Журналістка не приховує того факту, що свого часу в Москві вона записувала велике інтерв'ю для каналу СТБ. Тоді кар'єра Кузнєцової пішла стрімко вгору. Зараз актриса лишила в Москві свою квартиру, на яку копила 9 років та розповіла, що у її цивільний чоловік працює на Шрі-Ланці.

Аліна торкнулась досить делікатного питання стосовно попередніх стосунків Каті. Вона спитала, чи правда, що вона розійшлася з російським актором Євгеном Проніним через анексію Криму.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Катя спочатку неохоче говорила на цю тему. Проте потів розповіла, що редактори відомої в Україні програми "Світське життя" викривили інформацію. Вони змонтували так, що вийшло, що Кузнєцова говорить, що ніби причиною їх розставання стала анексія Криму у 2014 році.

Тоді акторка не хотіла здіймати галасу, проте стала дуже обережною під час спілкування з Катею Осадчою. Вона розповіла, що насправді справа була не в політиці, а тим більше анексія Криму тут ні до чого. Хоча, вона зауважила, що у них були різні політичні погляди. Катя не захотіла говорити, через що вони саме розійшлися, проте наголосила, що справа в їх особистісних взаємовідносинах.

До речі, Кузнєцова зауважила, що зараз вона спілкується з Проніним, а його політичні погляди змінилися.

Нагадаємо, зірка "Кухні" Олена Підкамінська підняла шовкову сукню, щоб показати спокусливі панчохи : "Хочеться"

Як повідомляв "Знай.uа", Регіна Тодоренко проігнорувала пророцтво Тараса Шевченка і ось, що вийшло: "Битиме"

Знай.ua писав, зірка "Сватів" Федір Добронравов підтримав окупантів і розчарував дружину Євгена Кошового: "Так подобався..."