Відома українська співачка, народна артистка України, та кандидат філологічних наук Марія Бурмака підтримує зв'язок зі своїми шанувальниками. Вона є активною користувачкою соціальної мережі, на її акаунт підписані понад 60 тис. осіб, які чекають від неї новин про особисте та творче життя

Марія Бурмака, фото: facebook.com/maria.burmaka
Марія Бурмака, фото: facebook.com/maria.burmaka

Як відомо, з початку повномасштабного вторгнення Марія перебувала за кордоном. А зараз вона повернулася до дому й розповіла шанувальникам, що від того неймовірно щаслива.

Відразу після повернення співачка зустрілася зі своїми знайомими й друзями, а також не забула про двоюрідну сестру Інну Павленко. Як відомо, раніше було багато розмов йшло навколо її двоюрідного брата, колишнього міністра у справах сім'ї, молоді та спорту Юрія Павленка. З сестрою вона раніше не часто публікувала фото, а піл час війни вона вирішила побачитись з нею, тим більше з нагоди її дня народження.

А нещодавно співачка на своїй сторінці написала, що мріє про Перемогу та розповіла підписникам, що вона не уявляє свого життя без України.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ми всі мріємо про закінчення війни. Про Перемогу, якою б вона не була (я реалістка, тому вірю в дипломатію). Все що я можу-співати, молитись, збирати кошти і писати пісні. Але ніде я не бачу себе. Тільки в Україні. Вона-це я. Я-це Вона", - написала зірка.

Нагадаємо, Марія Бурмака вирішила змінити репертуар та несподівано згадала про відьму: "Пісня просто бомбезна".

Раніше ми писали, Тіна Кароль розповіла моторошну історію 8-річного маріупольця, який пережив окупацію: "У мами видрано м'ясо на руці, померло дві собаки".

До слова, Alyona Alyona і Jerry Heil показали, як проводять час в Європі: "Серцем з Україною".