У світі є люди, які Всесвіт відкритий трохи більше, ніж звичайним мешканцям планети - це екстрасенси, астрологи, нумерологи, тарологи...

Звичайно, кожному цікаво, як працює їхній дар. Екстрасенс Альона Курилова, яка двічі перемагала у шоу "Битва екстрасенсів" видала таємницю свого дару ясновидіння. У рамках проєкту "Як ти?" із Григорієм Решетником вона пояснила, як саме бачить майбутнє.

Альона Курилова, фото: Знай.ua
Альона Курилова, фото: Знай.ua

"Особистий секрет, хто почує, то нічого. Є ясновидіння, коли ти бачиш, як картинку. Цей світ яскравіший, а той, який ти бачиш - нашарування кадру. Є яснослух і яснознання. Тобто, ти щось знаєш і не знаєш, звідки ти знаєш. Ось я зараз їхала з Сергієм (чоловік Олени, прим.ред.) І сказала, що не одягатиму сукню з помаранчевим, тому що у Гришка буде щось яскраве ", - говорить Курилова.

І справді, на записі інтерв'ю у Решетника в нагрудній кишені піджака була помаранчева хустка.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Григорій Решетник на інтерв'ю з Оленою Куриловою, кадр з інтерв'ю
Григорій Решетник на інтерв'ю з Оленою Куриловою, кадр з інтерв'ю

Григорій Решетник не міг не дізнатися, чи вірить чоловік Курилової в її дар яснознавства.

“Він мені довіряє на 100 відсотків. Стільки було підтвердження моїм словам. Ось я їду додому і говорю, що заїдемо до супермаркету, я куплю 2 піци. Заходимо ми додому, дзвонить Таня і каже: "Мамо, а ти їдеш? Може піци купиш". Ось, почуття необхідності купити 2 піци... У Сергія питання від його друзів на вухо "Як ти з нею живеш? Вона ж все знає", а він каже, що просто не бреше, тому що я все знаю".

Нагадаємо, що переможниця "Битви екстрасенсів" Альона Курилова розповіла про псування на шляху.

Раніше ми повідомляли, що нумеролог Владислав Грицай сказав, коли треба повертатися до України та назвав дату перемоги.