Шеф-кухар, кулінарний експерт та переможець одного з перших сезонів шоу "МайстерШеф" Євген Клопотенко часто ділиться будь-якими публікаціями в Instagram, де за його життям стежать понад 730 тисяч людей.

Фрагмент із українським кухарем зараз з'явився у TikTok. В інтерв'ю вони торкнулися досить цікавої теми... багато людей щороку переходять до веганства та вегетаріанства, адже їм стає шкода тварин, яких через них щодня вбивають. Але на думку Євгена Клопотенка підходять не всі.

Євген Клопотенко, фото Знай.ua
Євген Клопотенко, фото Знай.ua

— Я вважаю, що буряки вбивати – це погана тема. Він росте, росте рослина.

— Але він не має нервових закінчень, він не відчуває болю.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

— Не відчуває болю... ти не можеш цього знати, бо ти не буряка.

Але через це важко уявити, на які продукти треба переходити, щоб нічого не нашкодити.

Евгений Клопотенко, фото: Instagram
Евгений Клопотенко, фото: Instagram

"Борщу бути: якщо з буряком "все не так однозначно", російських немовлят ніхто не скасовував", "І не посперечаєшся особливо", "Коли немає аргументів", "Я буряк і хочу сказати, що мені не боляче" , - пишуть користувачі у коментарях.

@ukraine_edition

Вирізки з етеру «КЛОПОТЕНКО: про заручини, тілесні досвіди і вегетаріанство/ЦЕ НІХТО НЕ БУДЕ ДИВИТИСЬ» #палає #ценіхтонебудедивитись #еммаантонюк #клопотенко #тинебуряк

♬ оригінальний звук - Made in Ukraine

Нагадаємо, не лише борщ національна страва: Євген Клопотенко знає, чим розширити меню

Як повідомляв "Знай.uа", переможець "МастерШеф" Євген Клопотенко взявся знищувати росіян, не лише борщ наш : "Ми зробили справу"

Знай.ua писав, Євген Клопотенко з "МастерШеф" розповів про відносини із Златою Огневич, вона навіть намагалася готувати : "Тату зробила"