Всіми відома українка Валерія Лук'янова, яка здобула популярність завдяки зовнішній схожості з лялькою Барбі, часто ділиться з шанувальниками в Instagram та TikTok різними фото та відео.

Зараз вона поговорила про стрункі ноги, вважаючи їх "прекрасними". Хоча її відфотошоплені ноги на опублікованому знімку - такими навряд чи порахуєш. Але Валерії байдуже.

Скрін, Instagram Валерія Лук'янова
Скрін, Instagram Валерія Лук'янова

"По центру має бути відстань. Якщо ноги при ходьбі труться одна об одну - це виглядає не естетично. Згодні? Для мене завжди було дуже важливо не тільки вміти прокачати тіло, але й обов'язково зберегти модельні пропорції тіла", - пише Валерія Лук'янова.

І ще вона додала, що м'язи, що виділяються на худих ногах – це справжнє мистецтво. Хоча, знову ж таки, виходячи з цього та інших фотографій – не можна сказати, що вона витрачає багато часу на спортзали. З її слів, у неї більше не наростає жир на ногах.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Валерия Лукьянова, фото: Instagram
Валерия Лукьянова, фото: Instagram

"Лера, у тебе ідеальна фігура, пропорції дотримані", "А мені не подобається, коли дірка між ногами", "Красуня", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, одеська Барбі Лук'янова посміялася з санкцій, втікши в росію, а потім у США: "Постраждали кішки"

Як повідомляв "Знай.uа", одеська Барбі Лук'янова стверджує, що знайшла "справжнього Бога" на цій планеті: "Впадає у вічі"

Знай.uа писав, одеська Барбі Валерія Лук'янова вимагає штрафувати за кохання на публіці - жодних поцілунків у метро та парках: "Не потрібно демонструвати всім"