Українська співачка, радіоведуча та автор пісень Ольга Цибульська продовжує ділитися своїм життям із шанувальниками в рамках соціальної мережі Instagram, де за її життям стежать понад 780 тисяч людей.

36-річна співачка зараз вирішила за всіх, у Stories привітати знайомого чоловіка, вибравши для цього зовсім не стандартну, класичну фотографію, по суті, "роздягнувши" його для своїх фанатів.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

"З днем ​​народження, краса та талант", - пише Оля Цибульська в публікації.

На знімку чоловік знаходиться на пляжі, видніється великий пласт піску, а позаду десь хвилі, що наближаються. Найдальше - маленьке коло сонця. Але суть не в цьому, а в Романі, який постав у напівголому вигляді, в одних лише трусах, демонструючи свою фігуру для таких, як артистка.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Оля Цибульська, скріншот: Instagram Stories
Оля Цибульська, скріншот: Instagram Stories

Ці кадри було опубліковано ще до війни, 5 лютого. Розташування - Шрі-Ланка, де Роману потрібно було провести "перезавантаження" перед подальшими робочими буднями.

Після цього вона повідомила, що вони з командою щось особливе, але деталі Цибульська повідомить пізніше. Ольга повідомляє, що навіть почала жити наново за допомогою зйомок та музики.

Оля Цибульська, скріншот: Instagram Stories
Оля Цибульська, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Оля Цибульська разом із сином потрапила до лікарні: "Тримаюся, як можу"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Цибульська знайшла несподіваний спосіб повернутися в дитинство: "Ж*па влізла"

Знай.uа писав, Оля Цибульська повністю збрила брови після того, як втратила волосся на голові : "Раз на 100 років"