Шанувальники не полишають увагою Аллу Пугачову та Максима Галкіна, їх акаунти нараховують сотні тисяч підписників. Та й сам Максим, який дуже популярний у соціальних мережах, частенько тішить фото з особистого та творчого життя, не забуває про кохану дружину Аллу. Не відстають від батьків й зіркові діти - у Гаррі та Лізи є також сторінки в соціальних мережах, які відповідально ведуть їх шанувальники

Алла Пугачова, фото: Знай.uа
Алла Пугачова, фото: Знай.uа

Як відомо, зараз зіркова сім'я мешкає в Латвії. Це місце Алла та Максим давно вподобали. Вони вже багато років орендують віллу "Марта", яка знаходиться на другій лінії, а поруч будинок її подруги - Лайми Вайкуле.

Будинок, в якому мешкають зірки складається в 8 кімнат, на території вілли є басейн та гостьові будиночки. Як стверджують ЗМІ, нерухомість належить банкіру Віктору Красовицькому. Максим та Алла оплачують оренду за цілий рік, а місячний платіж становить 100 тисяч доларів.

Звісно, щоб утримувати такі апартаменти, потрібно працювати. Тому Максим залишив Аллу з дітьми вдома й вирушив на гастролі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

А щоб їх тато не переживав, чи все добре з його рідними, Алла, Гаррі та Ліза зафільмували для нього прогулянку на морському узбережжі. Відео розмістили на фан-сторінці Лізи Галкіної. Від імені дівчинки шанувальники написали, що коли їх тато у від'їзді, він завжди хвилюється, як та його рідні.

"Когда папа в отъезде, он волнуется за нас. Где мы? Как мы там? Не волнуйся, любимый, у нас всё хорошо ❤️"

На відео Алла з дітьми, вони йдуть узбережжям. Алла вдягнена в білі штани, чорну кофтину, а зверху накинула чорний френч. На голові зірки чорна стильна кепка. Ліза та Гаррі теж накинули кофтини - на вулиці прохолодно.

На відео Алла попросила дітей помахати татові ручка та сказала, що вони вже йдуть до дому.

Раніше ми писали про те, що Максим Галкін показав без фільтрів природну красу Алли Пугачової: "Їдемо в гості до Лайми".

Як повідомляв Знай.ua, Максим Галкін поцікавився у шанувальників, чи Пугачова схожа на шафу: "Що означає поверніть Аллочку"

Також портал Знай.ua писав, що Алла Пугачова в коротких шортах наробила галасу: "Люди, згадайте скільки їй років"