Українська акторка, яка стала знаменитою завдяки серіалу "Школа" активно веде свій блог в соціальній мережі instagram. На ньому вона розповідає подробиці свого особистого та творчого життя, ділиться своїми думками з шанувальниками. На її акаунт підписані 1,8 млн осіб

Ліза Василенко, фото: Instagram
Ліза Василенко, фото: Instagram

Як відомо, ще перед війною Ліза вирішила будувати свою кар'єру в Росії та через свої висловлювання про Україну ще перед війною потрапила до бази "Миротворець". Крім того, вона нарвалася на хейт на своїй сторінці та змушена були вимкнути коментарі.

Проте, після повномасштабного вторгнення в Україну акторка змінила свою точку зору та вибачилась перед українцями. Вона сказала, що їй соромно, за свої слова, які вона тоді сказала:

"Мабуть, моєю крайньою точкою був Київ. Але, коли я потрапила до Москви, то зрозуміла, що це, звичайно, небо й земля… В Україні нема чого робити, а там — багато можливостей… Якщо трапляється якась хр*нь, я завжди думаю про те, що краще здохнути тут, ніж в Україні"

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ліза заявила, що змінилася й тепер не така, як раніше. Проте в Україну вона не поспішає повертатися. Зараз дівчина мешкає в Іспанії. Вона потішила підписників чарівним фото в тоненькому купальнику на тлі водоспаду.

Шанувальники оцінили фігуру та зовнішні дані Лізи. Відмітили її природну красу та зауважили, вона дівчина, просто "відпад".

В одному з коментарів Лізу попросили повернутися додому та зауважили, що на західній Україні водоспади теж не гірші.

"Приїжджай до нас на Закарпаття ! В наші Україні гарні водопади", - написано у коментарі.

Нагадаємо, Ліза Василенко з серіалу "Школа" після втечі в Росію грайливо погарцювала на конячці: "Маленька".

До слова, зірка "Школи" Василенко, яка облила брудом Україну, поневіряється московськими підворіттями: "Загубилася..."

Раніше ми писали, що Акторка серіалу "Школа" Ліза Василенко відреагувала на внесення до "Миротворця": "Я не зобов'язана любити свою країну".