Українська співачка Тіна Кароль має неймовірну популярність серед шанувальників своєї творчості по всьому світу, а за її акаунтом у соцмережі Instagram стежить майже 2 мільйони підписників. Зараз співачка активно підтримує рідну країну на благодійних концертах та практично безперервно подорожує світом заради допомоги

Тіна Кароль, фото Знай.uа
Тіна Кароль, фото Знай.uа

Співачка розповіла про свій проєкт "Молода кров" в ефірі Єдиних Новин.

Як відомо, не так давно її новий підопічний Дмитро Жук представив перший трек з нового альбому "Мені так бракує тебе" в мережі youtube. А вихід альбому запланований на осінь.

Тіна розповіла, що з Дмитром познайомилась ще до війни на проєкті "Танці з зірками." Молодий хореограф вразив співачку й вона вирішила допомогти проявити його талант.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Також співачка трохи розкрила карти, стосовно нового альбому Діми та розповіла, що в основному його пісні в ньому будуть танцювального жанру.

Крім того, в ефірі передачі Тіна зробила заяву стосовно російського шоубізнесу:

"Я додам, що ми відміняємо весь російській шоубізнес в Україні"

А крім того вона зауважила, що у нас творча нація та найдеться ким замінити російських артистів.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль надивилася на Зеленську, розставила ніжки та "вбила" суворим поглядом: така дружину президента точно образити не дасть.

Як повідомляв Знай.ua, Тіна Кароль злилася в єдиному співі з сотнями людей з усіх куточків світу: "Передавати цю зливу".

Також портал Знай.ua писав, що Тіна Кароль підкотила до ведучого, навіть не зважаючи на його дівчину: "Неодружений - вільний чоловік"