Анастасія Кочетова, на сценічне ім'я MamaRika, активно спілкується з шанувальниками. Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя. За її акаунтом стежать 472 тисячі підписників

MamaRika, скриншот: Instagram
MamaRika, скриншот: Instagram

Як відомо, співачка народилася в Червонограді, Львівська область. А під Києвом її сім'я знімає будинок який пережив окупацію. На щастя їх помешкання сильно не постраждав. Співачка зізналася, що перед війною вони не стигли розібрати новорічну ялинку та вирішили, що розберуть її після перемоги.

А тепер зірка вирішила поставити підписникам головне питання, кого більше схожий їх маленький син Давід. зірка опублікувала фото, на якому вона разом з Давідом та чоловіком сидить на підвіконні.

"Прийшов час задати головне питання: на кого таки більше схожий Давід?👼 Варіантів небагато - тому добре подумайте перед тим як відповідати, щоб не злити Мамку😅👇🏾", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

У коментарях думки підписників розділилися. Одні вважають, що Давід схожий на маму, інші говорять, що на тата. А також деякі підписники попросили опублікувати дитячі фото батьків, тоді визначити буде простіше.

Зокрема, біля публікації співачки шанувальники написали:

"Важке питаннячко🙈 він такий гарненький ) люблю вас!"

"Додайте дитячі фото батьків, тільки тоді можно зрозуміти - поки бачу Сергійовича"

Нагадаємо, MamaRika розповіла про найбільшу у світі любов: "Ми зробимо все".

До слова, MamaRika не втрималася, показавши правду про українських красунь: війна через них.

Раніше ми писали, що MamaRika поскаржилася на проблеми зі здоров'ям, довелося лягати в лікарню: "Організм здає"