Деякі з найважливіших для українців продуктів знову змінилися у ціні. В той час, як на полицях великих супермаркетів ціни на рослинну олію досі залишаються рекордними, такий популярний та корисний продукт, як гречка, значно подешевшав.

Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі Мініфін. Наприклад, станом на суботу, 6 серпня, середня вартість соняшникової олії у порівнянні з минулим місяцем змінилася в ціні залежно від торгової марки.

Як змінилися ціни на соняшникову олію в Україні за останній тиждень:

  • Торгова марка "Олейна" рафінована подешевшала з 62,77 до 62,40 грн за 850 мл.
  • Соняшникова олія "Щедрий Дар" рафінована подорожчала з 62,87 грн до 64,73 грн за 850 мл.

Олія соняшникова, фото: Знай.ua
Олія соняшникова, фото: Знай.ua

Водночас українців приємно здивувала нова ціна на гречку, яку направду вважається одним з найпопулярніших, а також найбільш корисних продуктів в Україні.

То ж середній цінник на гречку опустився з 91,70 грн/кг до 88,63 грн/кг, зробивши цей продукт набагато доступнішим для багатьох українських сімей, які змушені буквально виживати в умовах війни, а відповідно зростання цін, дефіциту та безробіття.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Ціни на рослинну олію, Мінфін
Ціни на рослинну олію, Мінфін

Ціни на гречку, Мінфін
Ціни на гречку, Мінфін

Нагадаємо, супермаркети оновили ціни на курятину і свинину: скільки коштуватиме м'ясо на початку серпня

Як повідомляв "Знай.ua", українців планують обкласти новим податком: міністр фінансів пояснив, кого це стосується

Також "Знай.ua" писав, роботодавці зможуть звільняти працівників під час війни ще з однієї причини: Мінекономіки надало дозвіл