Українські музиканти вже не стали осторонь цієї війни, вони відчули на собі, як ракети рвуть простір та стискається серце від страху.

Кожен підтримав Україну як міг, найперше словом, адже для кожної публічної особи, слово, це зброя. На сторінці в Instagram "Голосу країни" зібрали цитати від тренерів останнього співочого шоу, та розмістили в каруселі.

Україна — в серці у кожного з нас. Тренери "Голосу країни-12" щиро вірять в нашу спільну перемогу і не втомлюються підтримувати суспільство. йдеться у повідомленні.

Надихаючі цитати тренерів про Україну та наш шлях боротьби з окупантами.

Не питай у друзів чи знайомих: коли воно все закінчиться? А питайте себе кожного дня: що я робив для перемоги? Мільйони позитивних відповідей щодня наближають нашу перемогу. Святослав Вакарчук.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Святослав Вакарчук. Фото: скриншот Instagram
Святослав Вакарчук. Фото: скриншот Instagram

Україно, за тебе б'ються мільйони сердець. Ти вистоїш і переможеш! Оля Полякова.

Оля Полякова. Фото: скриншот Instagram
Оля Полякова. Фото: скриншот Instagram

Зараз кожен з нас, де б він не знаходився, повинен допомагати Україні наблизитися до перемоги - робити те, що вміє, боротися на своєму фронті. Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram

За часи незалежності Україна продовжує відновлювати свою ідентифікацію! У нас є власні традиції, власна мова, та власні переконання! І ніхто не має права у нас це відібрати. Зараз ми доводимо це, як ніколи. Потап.

За Конституцією Україна - цілісна, суверенна, незалежна. Такою хотіли її бачити покоління до нас, такою вона постала, і такою вона буде для нас і для наших дітей. Андрій Мацола.

Андрій Мацола. Фото: скриншот Instagram
Андрій Мацола. Фото: скриншот Instagram

Україна зараз - це синонім хоробрості, синонім боротьби за свою свободу, свою культуру і територію. Олександра Заріцька.

Олександра Заріцка. Фото: скриншот Youtube
Олександра Заріцка. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, ми писали, що переможець "Голос країни-11" Сергій Лазановський заспівав вірусний хіт для ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" зірки "Голос країни-12" записали потужну пісню про Антонівський міст, підбитий ЗСУ

Також "Знай.ua" інформував, що Потап "відповів" на запрошення співака Позитива повернутися в Україну: невже переконали репера.